Trčil z vozilom civilne zaščite

Datum 14.3.2011 13:43:25 | Kategorija: Slovenija

Na štajerski avtocesti med priključkoma Domžale in Šentjakob v smeri Ljubljane se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili in vozilo civilne zaščite.
(Foto: Bralec Žurnala24)

(Foto: Bralec Žurnala24)

Na PU Ljubljana so za zurnal24.si dejali, da se je na odseku zgodila nesreča. Prišlo je do trčenja več vozil, a na srečo pri tem nihče ni bil huje poškodovan.

Vodja izmene na Centru požarne varnosti Domžale Matjaž Hribar je za zurnal24.si dejal, da sta bila v nesreči udeleženi dve tovorni vozili in eno osebno vozilo. Iz fotografij (GALERIJA), ki nam jih je poslal bralec, je razvidno, da gre za vozilo civilne zaščite.

Hribar je še dodal, da je bilo samo reševanje dokaj zahtevno, saj so morali voznika tovornjaka zaradi zverižene pločevine reševati s tehničnim posegom. Po njegovih podatkih pa nihče izmed udeležencev nesreče ni bil huje poškodovan.

Odsek avtoceste je bil zaradi nesreče več ur zaprt, tako da so tam nastajali daljši zastoji. Bralec, ki nas je tudi opozoril na nesrečo, je dejal, da je moral v koloni čakati več kot pol ure.

GALERIJA: http://www.zurnal24.si/crna-kronika/zaradi-nesrece-daljsi-zastoj-205571/galerija

VIR: www.zurnal24.si

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5896