Dan zdrsov s cest in prevračanj

Datum 13.2.2011 17:51:26 | Kategorija: Slovenija

Tudi nedelja ni minila mirno za policiste in gasilce, ki so večkrat posredovali zaradi prometnih nesreč.
LJUBLJANA – Zaradi rahlih padavin in mrzlega vremena so ceste po Sloveniji spolzke, to pa je tudi vzrok več prometnih nesreč.

Že v jutranjih urah je na cesti Tublje–Kozina osebno vozilo zdrsnilo s ceste. Posredovali so gasilci, ki so ponesrečenca rešili iz avta, reševalci pa so ga odpeljali na zdravljenje.

Okoli 6. ure je v Domžalah voznik osebnega avtomobila pristal kar v jarku ob cesti. Do prihoda reševalcev so ga domžalski gasilci že rešili iz jeklene kletke, poškodovanega pa so hitro odpeljali v ljubljanski klinični center.

Okoli poldneva sta v Ajdovščini pri tovarni Lipa trčili dve vozili. Posredovali so gasilci, ki so sanirali kraj nesreče, pomagali pa so tudi reševalcem – ti so eno osebo odpeljali v bolnišnico.

Po 13. uri je na cesti Črešnjevec–Leskovec prišlo še do enega zdrsa. Avtomobil se je po zdrsu s ceste še prevrnil. Vozilo je bilo v celoti uničeno, na srečo pa ni bilo nobene smrtne žrteve. Gasilci so iz zvite pločevine rešili dve osebi, reševalci pa so ju nemudoma odpeljali v mariborski klinični center.
vir: slo. noviceNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5811