Zagorelo v skladišču Bisola

Datum 10.2.2011 9:38:10 | Kategorija: Slovenija

* Celje * 10.02.2011, 09:09 * Mojca Marot

Danes v zgodnjih jutranjih urah je zagorelo v preboldskem podjetju Bisol, ki se ukvarja z izdelavo sončnih celic. Škoda naj bi znašala okoli milijon evrov.
Po prvih neuradnih podatkih Policijske uprave Celje naj bi zagorelo v skladišču gotovih izdelkov. Nekaj teh naj bi jih uspeli rešiti, a  kljub vsemu naj bi bila škoda ogromna in naj bi znašala celo okoli milijona evrov.

Kot nam je povedal Božidar Pezdevšek, vodja Operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Celje, prvi podatki kažejo, da naj ne bi šlo za požig, temveč naj bi prišlo do kratkega stika, a to bo seveda znano šele, ko bodo kriminalisti opravili ogled kraja požara.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje piše, da je v Bisolu v Latkovi vasi v občini Prebold zagorelo nekaj minut po tretji uri zjutraj, požar pa so lokalizirali in do zdaj tudi že pogasili gasilci Prostovoljnih gasilskih društev iz Gotovelj, Polzele, Andraža nad Polzelo,  Žalca, Šempetra, Ločice ob Savinji, Prebold-Dolenja vas-Marija Reka, Matk, Groblja in Latkove vasi.

Vir: www.zurnal24.siNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5799