Uradno: Dve smrtni žrtvi v naletu okoli 30 vozil

Datum 27.11.2010 18:36:49 | Kategorija: Evropa

Na dolenjski avtocesti se je zgodila hujša prometna nesreča. Gre za nalet okoli tridesetih vozil, policija pa je zaenkrat potrdila, da sta umrli dve osebi, več je ranjenih. Pristojni opozarjajo, da obstaja nevarnost naleta.


Po podatkih prometnoinformacijskega centra je zaradi prometne nesreče zaprta dolenjska avtocesta pri priključku Višnja Gora v smeri Ljubljane. Voznike opozarjajo, da obstaja možnost naleta, zato jih pozivajo, naj bodo previdni. Obvoz je urejen po vzporedni regionalni cesti do priključka Grosuplje, kjer se lahko vozniki znova priključijo za smer proti Ljubljani.

Dodatna ovira je megla, ki močno zmanjšuje vidljivost. Za tovorna vozila obvoza ni, tako se morajo ta vozila izločati že od mejnega prehoda Obrežje in najpozneje na cestninski postaji Dob.

Kaj se je zgodilo?

Na PU Ljubljana so potrdili, da gre za nalet okoli tridesetih vozil. Čeprav naj bi neuradno umrlo več ljudi, je policija zaenkrat potrdila le dve smtni žrtvi. Dodala je, da je več ljudi poškodovanih. Ko bo znanega kaj več, bo policija to tudi sporočila, tako da več informacij sledi.


vir: 24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5636