V nesreči pri Trbovljah dva mrtva

Datum 19.11.2010 13:15:07 | Kategorija: Slovenija

Jutro se je na naših cestah začelo tragično. Pri Trbovljah so trčila tri vozila, dve osebi sta zaradi poškodb na kraju umrli. V Ljubljani pa se je včeraj zvečer smrtno ponesrečil 67-letnik.
Nesreča pri Trbovljah

(Foto: Gasilski zavod Trbovlje)

Na glavni cesti Trbovlje–Zagorje (na odseku pri ribogojnici) se je zgodaj zjutraj, nekaj po 5. uri, zgodila prometna nesreča. Po prvih podatkih so bila v nesreči udeležena tri vozila, in sicer dve osebni vozili in tovorno vozilo s polpriklopnikom. Voznik slednjega je po prvih zbranih podatkih vozil iz smeri Trbovelj proti Zagorju, voznika osebnih vozil pa sta vozila v nasprotni smeri, in sicer iz Zagorja proti Trbovljam.

Na odseku pri ribogojnici so vozila trčila, v nesreči pa sta se dve osebi v osebnih vozilih tako hudo poškodovali, da sta na kraju nesreče umrli, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave. Še tri osebe so bile poškodovane.

Nesreča pri Trbovljah

(Foto: Gasilski zavod Trbovlje)

Na kraj nesreče so prispeli tudi gasilci Gasilske zveze Trbovlje, ki so iz zvite pločevine rešili ukleščene osebe, osvetlili kraj nesreče, odklopili akumulatorje ter pomagali policiji in reševalcem. Gasilci so s folijo tudi pokrili razsuti tovor in preprečili onesnaženje reke Save, pa so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Prometnoinformacijski center voznikom sporoča, da je cesta Sava Trbovlje–Zagorje zaprta pri Trbovljah, obvoz pa je čez Slačnik.

Umrl voznik kolesa s pomožnim motorjem

Že včeraj zvečer okoli 21.30 pa se je v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. 67-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem je vozil po Kašeljski cesti od Spodnjega Kašlja proti Ljubljani. Zaradi neprilagojene hitrosti je pred križiščem s Trtnikovo ulico zapeljal na desno, na makadamsko bankino in padel. Pri tem je utrpel takšne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

VIR: http://24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5623