V trčenju na Obali ugasnilo življenje

Datum 18.11.2010 19:18:14 | Kategorija: Slovenija

Med Koprom in Izolo se je zgodila huda prometna nesreča. 37-letni voznik je umrl na kraju nesreče, njegovo 19-letno sopotnico pa so huje poškodovano prepeljali v bolnišnico.
Nesreča Koper-Izola

(Foto: POP TV)

"Med Koprom in Izolo se je ob 6.12 zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba podlegla poškodbam. Policisti nesrečo obravnavajo. Ogleda prizorišča se bosta udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in tožilec," so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Nesreča Koper-Izola

(Foto: POP TV)

37-letni voznik iz Izole je z osebnim avtomobilom vozil od Kopra proti Izoli in zapeljal najprej na desno bankino, od koder je vozilo odbilo v nasprotno stran v jarek. Pozneje je zapeljal na levo stran vozišča, po katerem je pripeljal 47-letni voznik tovornega avtomobila, prav tako iz Izole, in trčil v njega, so še sporočili s PU Koper.

Sopotnica v avtomobilu, 19-letna Izolčanka, se je huje poškodovala. Prepeljali so jo v bolnišnico, voznik pa je na kraju nesreče umrl.

Nesreča Koper-Izola

(Foto: POP TV)

Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje so bili aktivirani tudi poklicni gasilci JZ GB Koper. Promet je bil preusmerjen prek Markovca.

VIR: http://24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5619