Izjemna jesenska akcija svetilk Led Lenser

Datum 12.10.2010 18:32:23 | Kategorija: Gasilci.org

LED tehnologija je revolucija v svetlobi in svetilke Led lenser so med profesionalnimi uporabniki znane kot najbolj dovršene svetilke na svetu.
Vrhunska LED, dolg čas delovanja, vzdržljivost in robustnost, so karakateristike, zaradi katerih se svetilke Led Lenser uporabljajo za najzahtevnejše naloge.

Podjetje LEDLENSER je v svetovnem merilu poznano po tem, da so njihove svetilke, ki pridejo na tržišče, do potankosti testirane pod zelo različnimi obremenitvami in atmosferami.

Uporabljajo jih praktično vsi, od rekreativnih športnikov, prostovoljnih gasilcev, policistov, ljubiteljskih in profesionalnih potapljačev, pa vse do profesionalnih gasilcev in specialicev.

Svetilke LED LENSER imajo, za uporabo v gasilski organizaciji Slovenije, s strani Gasilske zveze Slovenije, celo izdano veljavno pozitivno mnenje in potrdilo o ustreznosti št. GZS/07.

Ker verjamemo, da so svetilke LEDLENSER izdelek za 21. Tisočletje in da boste nad njihovo zmogljivostjo in uporabnostjo navdušeni, še posebej, če jo boste primerjali z vašo obstoječo svetilko, smo vam to jesen pripravili posebno AKCIJO!

Ob nakupu izbranih modelov svetilk Led Lenser namreč prejmete brezplačno svetilko Led Lenser!

 - POGLEJTE SI AKCIJO -
http://www.rt-tri.si/files/akcije/Jesenska_akcija_LED_LENSER/kopija_od_akcija__ledlenser.pdfNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5544