Policija prosi za pomoč

Datum 11.10.2010 22:08:58 | Kategorija: Slovenija

V Prašah so policisti v leseni lopi, ki jo je zajel požar, našli truplo 62-letnega Stojana Nježiča, ki je umrl v sumljivih okoliščinah. Policisti prosijo vse, ki bi kar koli vedeli, naj jih pokličejo.

undefined
Stojan Nježič

Fotografija Stojana Nježiča ni najnovejša. (Foto: PU Kranj)

Včeraj okrog 4.30 so kranjske policiste obvestili, da je v Prašah zagorela lesena lopa. Policisti, ki so prispeli na kraj dogodka, so ugotovili, da je v lopi moško truplo, ki je zgorelo v požaru.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da gre za 62-letnega Stojana Nježiča, sicer državljana BiH, ki je začasno bival v Sloveniji. Nježiča so živega nazadnje videli v soboto zvečer v Prašah. Policija še vedno zbira vsa potrebna obvestila, da bi ugotovili okoliščine smrti. So pa z zbiranjem obvestil in na podlagi izsledkov sanitarne obdukcije ugotovili, da je pokojnik umrl v sumljivih okoliščinah.

Policija zato prosi javnost za kakršno koli informacijo, ki bi pripomogla k razjasnitvi okoliščin smrti, še posebej o tem, kje se je pokojnik pred smrtjo zadrževal in gibal.

Opis pokojnika

Stojan je bil visok okoli 165 cm, suhe postave (približno 55 kg), temne polti in temnih las z visoko plešo na čelu. Imel je temne brke. Nazadnje je bil oblečen v sivo jakno in rjave hlače. Obut je bil v bele natikače.

www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5543