Umrl je moški, ki so ga potegnili iz vode v Kostanjevici

Datum 20.9.2010 12:01:55 | Kategorija: Slovenija

V Kostanjevici na Krki so oživljali starejšega moškega, ki naj bi ponoči z avtom zapeljal v vodo. Močno podhlajenega so ga prepeljali v novomeško bolnišnico, kjer pa je okoli 10.45 umrl.

Nekaj minut pred 8. uro je voznik tovornjaka na cesti pred Kostanjevico na Krki v smeri Šentjerneja opazil vozilo v vodi. Avtomobil je bil skoraj ves v vodi, ven je gledalo le nekaj 10 centimetrov strehe.

Poplava v Kostanjevici - 2

Poplave v Kostanjevici

Tovornjakar je nemudoma poklical gasilce, ki so vozilo potegnili ven iz vode. Takrat so v njem opazili močno podhlajenega starejšega moškega, domnevno starega 75 let, ki naj bi bil v vodi celo noč, je povedal Robert Perc s Policijske uprave Krško.

Reševalci so ga oživljali in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, kjer pa je okoli 10.45 umrl. Njegova identiteta še ni znana, šlo pa naj bi za domačina iz Škocjana.

Natančen vzrok smrti bo znan po obdukciji. Policisti njegovo smrt zaenkrat obravnavajo kot posledico prometne nesreče, obvestili so dežurna tožilca in sodnika.

Zakaj in kako se je vozilo znašlo v vodi, še ni znano. Območje je namreč označeno s cestnoprometno signalizacijo. Po besedah župana Mojmirja Pustoslemška je Kostanjevica na Krki sicer še vedno odrezana od sveta.

VIR: http://24ur.com/

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5484