Zjutraj dve nesreči na štajerski avtocesti

Datum 13.9.2010 15:18:20 | Kategorija: Slovenija

Na avtocesti Maribor–Ljubljana se je v predoru Jasovnik zgodila prometna nesreča. Dve uri pozneje pa se je v predoru Trojane v nasprotni smeri zgodila še ena nesreča. Poškodovanih ni bilo.

Nekaj minut pred 7. uro zjutraj se je na avtocesti Maribor–Ljubljana v smeri proti prestolnici zgodila prometna nesreča. Udeležena so bila tri vozila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo pa jo je povzročila voznica mazde 626. V nesreči ni bil poškodovan nihče, nastala pa je gmotna škoda v višini okoli 2500 evrov, so sporočili iz PU Ljubljana. Zaradi nesreče je bil skoraj do 9. ure zaprt vozni pas v predoru, nastajale pa so tudi kolone.

Nekoliko pozneje (nekaj minut po 9. uri) pa se je na isti avtocesti v predoru Trojane v smeri proti Mariboru zgodila še ena nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. Kot so sporočili iz PU Ljubljana, je v nesreči nastala le materialna škoda, poškodovan pa ni bil nihče. Zaradi nesreče je bil nekaj časa zaprt predor, ko pa so vozila odstranili, so promet sprostili, a le po enem pasu. Občasno zaradi prezračevanja predor še zapirajo, zato nastajajo kolone.

Video: http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-manj-kot-eni-uri-dve-nesreci-na-stajerski-avtocesti.html

Vir: 24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5466