Čelno trčil v tovornjak

Datum 26.7.2010 15:27:54 | Kategorija: Slovenija

26-letnik je zunaj naselja Brdinje na spolzkem vozišču zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tovornjak. Dve osebi sta se lažje poškodovali, voznik tovornega vozila pa se je v nesreči huje poškodoval.

undefined

V soboto okrog 18. ure se je na regionalni cesti Slovenj Gradec–Ravne na Koroškem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega in tovornega vozila.

Nesreča se je zgodila, ko je 26-letni domačin vozil osebni avtomobil iz Slovenj Gradca proti Kotljam. Zunaj naselja Brdinje je na mokrem in spolzkem vozišču, v desnem nepreglednem ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas. Takrat je po njem pravilno pripeljal 31-letni voznik tovornjaka z Raven na Koroškem. Vozili sta čelno trčili, voznik tovornega vozila se je pri tem huje telesno poškodoval, njegov 33-letni sopotnik in voznik osebnega vozila pa sta bila lažje ranjena. Vse tri so prepeljali na zdravljenje v slovenjgraško bolnišnico, kjer so ostali na zdravljenju.

Prometna nesreča na Koroškem - 9

(Foto: Bralec)

Policisti bodo voznika osebnega avtomobila zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti kazensko ovadili, 31-letnemu vozniku tovornjaka in njegovemu 33-letnemu sopotniku, ki med vožnjo nista bila pripeta z varnostnimi pasovi, pa bodo izdali plačilna naloga za plačilo globe.

www.24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5345