Zapeljal na brežino in umrl v jarku

Datum 15.7.2010 12:30:25 | Kategorija: Gasilci.org

V prometni nesreči v kraju Stogovci je umrl 63-letni motorist, ki je zapeljal na brežino, padel in se zatem skotalil v jarek. Policisti so ga našli mrtvega.


Policija

(Foto: POP TV)

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da se je v naselju Stogovci v upravni enoti Gornja Radgona, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je 63-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, znamke Tomos Flexer, vozil po lokalni cesti v Stogovcih. Zapeljal je na travnato brežino, padel in se zatem skotalil v jarek. Policisti so ga našli mrtvega.

Okoliščine prometne nesreče policisti še ugotavljajo. Zdravnik je po ogledu odredil sanitarno obdukcijo na patološkem oddelku UKC Maribor. O prometni nesreči sta bila obveščena državni tožilec in preiskovalni sodnik, ki se ogleda nista udeležila.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, samomor, kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženih divjadi. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali tri voznike osebnih avtomobilov.

vir:http://24ur.com/novice/crna-kronika/se-ena-zrtev-na-cestah.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5323