Drevo jima je padlo na glavo

Datum 3.7.2010 8:37:45 | Kategorija: Slovenija

Na območju PU Nova Gorica sta se zgodili dve nesreči s tremi telesnimi poškodbami. Na pobočju Nanosa sta domačina podirala drevesa, pri tem pa jima je drevo padlo na glavo, pri Godoviču pa je domačin padel pod kosilnico.

S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da sta v petek zjutraj 65- in 69-letna moška iz vipavske občine na pobočju Nanosa podirala drevesa. Nekaj minut po 7. uri je padajoče drevo oba moška poškodovalo po glavi. 65-letnik je utrpel hujše poškodbe, zato so ga s kraja dogodka s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center. Drugi moški pa je utrpel lažje poškodbe in so ga na zdravljenje prepeljali v bolnišnico Šempeter.

Okoli 11. ure pa je 61-letni domačin iz Godoviča na travniku s kosilnico kosil travo. Na strmem pobočju je med košnjo izgubil ravnotežje in padel po brežini. Pri padcu pa se je nanj skotalila še kosilnica. Poškodovani domačin se je izpod kosilnice rešil sam in se odplazil do bližnje hiše in poklical pomoč. Poškodovani je bil s helikopterjem odpeljan v ljubljanski klinični center.vir:http://24ur.com/novice/crna-kronika/drevo-jima-je-padlo-na-glavo.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5296