Koledar 2011

Datum 4.6.2010 9:52:02 | Kategorija: Slovenija

Predstavljamo Vam možnost sodelovanja pri izdaji Koledarja za leto 2011 na temo Dekleta in gasilstvo.

Pozdravljeni,

Predstavljamo Vam možnost sodelovanja pri izdaji Koledarja za leto 2011 na temo Dekleta in gasilstvo .


KS-FOTO.SI (
http://www.ks-foto.si ) v sodelovanju s FOTO-ART(http://www.fotografiranje.si ) bo za leto 2011 izdalo temo Dekleta in gasilstvo.

Za izdelavo ustrezne scene in zgodbe povezane z dekleti in gasilstvom smo se že dogovorili z določenimi podjetji in trgovinami, ki nudijo modno garderobo (spodnje perilo, kopalke, poletna oblačila), ter z določenimi gasilskimi društvi in podjetji, ki so kakorkoli povezana z gasilstvom.

Zanima me, če Vas sodelovanje zanima in sicer predvsem v smislu promocije vašega podjetja, izdelkov, storitev in dejavnosti ki jih ponujate.

Trenutno je naklada koledarjev ocenjena na 1000 do 2000, naročniki pa so predvsem podjetja, gasilska društva, podjetja,posamezniki,...
Imamo pa namen ponudbo razširiti, tako, da bo naklada najbrž večja.

Cena koledarja za izvod se bo gibala med 3€ in 5€. Cena na izvod pa je odvisna od števila naročenih koledarjev za posamezno društvo/podjetje/,...

Strošek objave lastnega logotipa podjetja/društva oz. zakupa prostora na posamezni strani (mesecu) bi bil okoli 150€.

V kolikor vas zanima sodelovanje pri izdelavi koledarja, kjer bi bil ob dogovoru za nakup večje količine koledarjev objavljen tudi vaš logotip nas prosim obvestite, kajti za sodelujoče, ki se bodo odločili za nakup večje količine pripravljamo ugodne popuste.

Trenutno je sodelovanje potrdilo preko 25 gasilskih društev ter večje število podjetji oz. ustanov, ki so kakorkoli povezani z gasilstvom.

Ko bodo znana vsa podjetja, ko bodo pri projektu sodelovala bomo pripravili obširno predstavitev koledarja s slikovnim gradivom, predstavitvijo sodelujočih in ponudbo in jo poslali po širšem območju Slovenije (gasilska društva, podjetja,...).

V upanju na sodelovanje vas prav lepo pozdravljamo.

KS-FOTO & FOTO-ART
http://www.ks-foto.si / http://www.fotografiranje.si
KS-FOTO tudi na Facebook-u
klemen@ks-foto.siNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5238