Trčila civilni in vojaški helikopter

Datum 21.4.2010 16:35:49 | Kategorija: Svet

V vojaški bazi na jugozahodu Kolumbije sta trčila civilni in vojaški helikopter. V nesreči, ki se je zgodila, ko je en helikopter pristajal, drug pa vzletal, je umrlo šest pripadnikov vojske.

Na jugozahodu Kolumbije je v vojaški bazi strmoglavil helikopter, na katerem je bil kolumbijski general in pet drugih pripadnikov vojske.
Nesreča helikopter

Na spletni strani vojske so sporočili, da se je v provinci Tolima zgodila nesreča, ko sta trčila civilni in vojaški helikopter. Lokalni mediji poročajo, da je en helikopter v vojaški bazi pristajal, drugi pa vzletal. Na kraj nesreče so takoj prispeli vojaki, ki so pogasili požar in rešili ujete potnike. V sporočilu vojske piše, da so v nesreči umrli general, dva polkovnika in trije drugi vojaški uslužbenci. Pet oseb pa se je v nesreči poškodovalo.

Nesreča helikopter

Predsednik Alvaro Uribe je med obiskom univerze v mestu Cali zaprosil za minuto tišine. Povedal je, da so imeli vojaški uslužbenci, ki so umrli v nesreči, zelo pomembno nalogo v boju s terorizmom. Vojaki v bazi so se vsem žrtvam poklonili s spominsko slovesnostjo.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5162