Motorist podlegel poškodbam

Datum 10.4.2010 9:08:24 | Kategorija: Slovenija

Na Tolminskem je v prometni nesreči umrl 61-letni motorist. Na cesti Dolenja Trebuša–Slap je sprva eno osebno vozilo le oplazilo drugo, potem pa je eno od vozil odbilo v motorista, ki je pripeljal mimo.

Okoli 13.30  se je na glavni cesti Dolenja Trebuša–Slap ob Idrijci v zaselku Merečice zgodila prometna nesreča. Kot so za 24ur.com povedali na Policijski upravi Nova Gorica, so bili v nesreči udeleženi motorist, voznik in voznica osebnega avtomobila. 61-letni motorist iz okolice Tolmina je kmalu po nesreči podlegel poškodbam.

Sprva je na cesti eno osebno vozilo le oplazilo drugo, kasneje pa je eno od vozil odbilo v motorista, ki je pripeljal mimo. Motorist je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo, kraj prometne nesreče pa sta si ogledala tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka iz Nove Gorice.
Policisti naprošajo voznika osebnega avtomobila, znamke Renault 5 bele barve, ki je vozil iz smeri Slapa ob Idrijci proti Dolenji Trebuši tik pred voznikom motornega kolesa, da zaradi razjasnitve prometne nesreče pokliče na številko 113 ali se zglasi na najbližji policijski postaji. Prav tako se naproša tudi ostale morebitne očividce prometne nesreče, da
pokličejo na št. 113.


Zaradi prometne nesreče je bila cesta Slap ob Idrijci Dolenja Trebuša zaprta za ves promet od 13.30 ure do 19.00 ure.

Vir: http://24ur.com/novice/crna-kronika/nesreca-usodna-za-61-letnega-motorista.html

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5140