Deklica v vodnjak padla med igro

Datum 29.3.2010 20:41:47 | Kategorija: Evropa

Trije otroci so se igrali pred hišo, štiriletna deklica pa je vmes sedla na deske, s katerimi je bil pokrit bližnji vodnjak. Deske so se zlomile in deklica je padla v približno štiri metre globoko vodo.

Kot je znano, se je sinoči okoli 18.40 v naselju Ihova v občini Benedikt zgodila tragična nesreča. Na PU Maribor so nam danes razložili, da so se pred eno izmed hiš igrali trije otroci. Štiriletna deklica je sedla na deske, s katerimi je bil pokrit vodnjak pred hišo. Deske so se pod njeno težo zlomile, deklica pa je padla v približno 15 metrov globok vodnjak, v katerem je bila okoli štiri metre globoka voda.

(Foto: Jani Dolinšek)

"Druga dva otroka sta takoj obvestila starše deklice, ki sta bila v hiši. Skupaj s sosedi so poskušali deklico potegniti iz vodnjaka, a jim to ni uspelo,“ so dejali na PU Maribor. Deklico so iz vodnjaka okoli 20. ure potegnili gasilci, reševalci pa so jo odpeljali v UKC Maribor. Deklica je v bolnišnici žal umrla.

"Ogleda kraja sta se udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec, ogled in zbiranje obvestil se nadaljujeta tudi danes," so še sporočili policisti.Vir:24ur.com

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5111