Mestni avtobus v hišo

Datum 15.3.2010 11:04:14 | Kategorija: Slovenija

Pozno sinoči se je v Rožni dolini v Ljubljani zgodila nenavadna nesreča. Avtobus ljubljanskega potniškega prometa se je zaletel v hišo. Šofer je v bolnišnici.

24-letni šofer ljubljanskega mestnega avtobusa je ravno zaključeval z vožnjo in se vračal v garažo v Rožni dolini, ko je neprevidno pripeljal 20-letni voznik kombiniranega vozila in ga izsilil.

Po trčenju sta vozili nekaj časa drseli, pravijo na policiji. Nato sta se zaleteli v bližnjo hiši, na kateri je celo nastala manjša luknja, nam je povedal izvršni direktor Ljubljanskega potniškega prometa Peter Horvat.

Šofer avtobusa je pri tem udaril z glavo, zato so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je na opazovanju, vendar hujših poškodb ni, pravi Horvat. V avtobusu je bil le en potnik, saj je bila pozna nočna ura, ki prav tako ni huje poškodovan.

Je pa poleg hiše močno poškodovan sprednji del avtobusa. Na LPP bodo še razmislili, ali ga bodo sploh dali v popravilo. Ker pa imajo še en avtobus istega tipa, ki ima poškodovan zadnji del, bodo morda iz dveh avtobusov naredili enega, nam je še povedal Horvat.

(Foto: bralec)

Vir: http://www.zurnal24.si/slovenija/mestni-avtobus-v-hiso-163513/clanek

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=5089