25-letnika našli mrtvega v vodi

Datum 3.11.2009 9:00:18 | Kategorija: Slovenija

Kranj, 03.11.2009, 08:11 | D.Š.

Na cesti Škofja Loka–Železniki je osebno vozilo zapeljalo v reko Selška Sora. 25-letni voznik je v nesreči umrl, v vodi nedaleč od vozila pa so ga našli gasilci.
Na regionalni cesti Škofja Loka–Železniki, zunaj naselja Škofja Loka, se je zgodila prometna nesreča zaradi nepravilne strani in smeri vožnje voznika osebnega avtomobila. V prometni nesreči je ena oseba umrla. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini pet tisoč evrov, so sporočili s PU Kranj.
25-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri Škofje Loke proti Železnikom. Pri vožnji je v izteku desnega nepreglednega ovinka zapeljal desno zunaj vozišča, nato pa sunkovito zavil nazaj preko svojega in nasprotnega smernega vozišča na travnato površino. Takoj zatem je vozilo zdrsnilo v strugo reke Sore.
25-letni voznik je v nesreči umrl, v vodi nedaleč od vozila so ga našli gasilci Prostovoljnega gasilskega društva PGB Škofja Loka in poklicni gasilci iz Kranja. Vzrok smrti bo ugotovljen z obdukcijo. Zaradi ugotovitve okoliščin prometne nesreče bo opravljena analiza za ugotovitev morebitne prisotnosti alkohola, mamil ali drugih psihoaktivnih snovi pri vozniku. Opravljen bo tudi izvedeniški pregledNovica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=4788