Umrla motorist in sopotnik v avtomobilu

Datum 11.9.2009 1:50:18 | Kategorija: Evropa

V silovitem trčenju na Mengeškem polju sta umrla dva človeka. Nesreča se je zgodila, ko je avto zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je zadel motorista. V oba pa se je zaletelo še eno vozilo.

Na Mengeškem polju se je okoli 16. ure zgodila tragična prometna nesreča, v kateri sta ugasnili dve življenji. 25-letnega voznika dostavnega vozila renault kangoo je med vožnjo od Mengša proti Rodici zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v 50-letnega motorista. V oba se je nato zaletela še 24-letna ženska za volanom pola.

Trčenje je bilo tako silovito, da sta bila motorist in 36-letni sovoznik v prvem avtomobilu na mestu mrtva, preostala dva udeleženca pa sta dobila lažje poškodbe, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Poklicni gasilci in reševalci, ki so bili na kraju nesreče, so si bili enotni, da je bila cesta spolzka, kot da bi bila polita z oljem, je za 24ur.com povedal Viktor Svetlin iz Centra požarne varnosti Domžale. Policija pa ob tem kot najverjetnejši vzrok nesreče navaja tudi neprilagojeno hitrost.

http://24ur.com/static/slo/main/img/backgrounds/comment_head.gif); background-repeat: no-repeat; background-attachment: initial; -webkit-background-clip: initial; -webkit-background-origin: initial; background-color: initial; ">foto: www.24ur.com
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=4700