Na cesti zagorelo osebno vozilo

Datum 7.9.2009 18:39:53 | Kategorija: Gasilci.org

Na dolenjski avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro se je vžgalo osebno vozilo. Promet je zaradi vozila, ki je pozneje v celoti zgorelo, mimo Grosuplja zelo oviran.
Zaradi prometne nesreče oz. gorečega vozila je na dolenjski avtocesti med Grosupljem in Višnjo Goro zastoj, so poudarili na prometnoinformacijskem centru. Kolona vozila je lahko dolga tudi nekaj kilometrov. Mimo Grosupljega je promet za sedaj za silo še možen, a je pričakovati, da ne bo več dolgo, saj je veliko prometa.

Po navedbah Uprave za zaščite in reševanje je nekaj pred 12. uro na višnjegorskem klancu med vožnjo zagorelo osebno vozilo. Do prihoda gasilcev se je ogenj močno razširil na celotno vozilo. Požar so gasilci pogasili, vozilo pa je v celoti uničeno. Poškodovanih ni bilo.

Na prometnoinformacijskem centru so tudi povedali, da je zaradi sneženja zaprta cesta Strmec–Mangart. Zaradi plazov pa so zaprte ceste Mojstrana–Vrata, Kranjska Gora–Vršič, na cestah Ljubelj–Tržič pri Podljubelju, Robič–Staro selo in Slovenj Gradec–Kotlje pri Seleh pa je polovična zapora.
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=4693