Džip Slovenske vojske pristal na strehi

Datum 14.5.2009 23:17:32 | Kategorija: Slovenija

Pred priključkom Blagovica se je prevrnilo vojaško vozilo, ki ga je vozila vojakinja. Do nesreče naj bi prišlo zaradi oljnega madeža. Voznica naj bi bila lažje poškodovana. Na kraju je bila tudi vojaška policija.

(Foto: 24ur.com)

Nesreča pri Blagovici

(Foto: 24ur.com)

Do nesreče na štajerski avtocesti pred priključkom Blagovica naj bi prišlo, ko je vojakinja v vojaškem terenskem vozilu prehitevala tovornjak. Na prehitevalnem pasu naj bi zapeljala na oljni madež, zato naj bi jo zaneslo v ograjo, od koder naj bi jo odbilo, takrat pa naj bi se začela prevračati. Na koncu je džip pristal na strehi.

Vojakinjo naj bi z rešilnim vozilom prepeljali v bolnišnico, domnevno z lažjimi poškodbami, saj je očividka povedala, da je hodila brez pomoči.

Nesreča pri Blagovici

(Foto: 24ur.com)

Štajerska avtocesta je bila zaprta približno eno uro. Nastajali so daljši zastoji.

O dogodku je bila obveščena tudi Slovenska vojska. Za zdaj vedo le, da je voznik oplazil ograjo, vojaška policija pa je še na kraju dogodka. Več naj bi bilo znanega pozneje, po poročilu izsledkov vojaških policistov.

Če je v nesreči udeležen vojak v službenem vozilu, na kraj dogodka vedno pridejo tudi pripadniki vojaške policije. Praviloma jih obvestijo prometni policisti.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=4447