Ugasnili mladi življenji

Datum 21.10.2008 22:48:37 | Kategorija: Slovenija

Na regionalni cesti Kočevje–Stari Log sta trčili osebni vozili. Trčenje je bilo tako silovito, da se je en avtomobil vnel. Umrli sta dve mladi osebi, pet je težko poškodovanih.

Nesreča pri Mali Gori

V avtomobilu, ki je zagorel, naj bi bili domačini iz Kočevja, drugi avtomobil je imel ljubljansko registrsko tablico. (Foto: Radio Krka)

Na regionalni cesti Kočevje–Stari Log pri kraju Mala Gora se je nekaj pred 18. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli najmanj dve osebi, pet jih je težko poškodovanih.

Kot so za 24ur.compojasnili na PU Ljubljana, sta trčila dva osebna avtomobila, pri tem pa se je eden od njiju tudi vnel, zato so morale posredovati gasilske enote. V gorečem avtomobilu sta umrla dva potnika, 16- in 19-letni mladenič iz Kočevja.

Nesreča pri Mali Gori

Po trčenju je še zagorelo. (Foto: Radio Krka)

Skupaj je bilo v obeh avtomobilih sedem ljudi, v enem štirje mladi, v drugem trije. Eno poškodovanko, ki naj bi v nesreči padla iz avtomobila, ki se je po nesreči vnel, so hudo ranjeno s helikopterjem odpeljali v ljubljanski klinični center, tja so z reševalnim vozilom prepeljali tudi drugo poškodovano sopotnico. V bolnišnico pa so s hudimi poškodbami odpeljali tudi tri potnike iz drugega osebnega avtomobila, mamo z otrokoma v Novo mesto, voznika pa v Ljubljano. Uradni vzrok nesreče še ni znan, neuradno pa se je nesreča zgodila zaradi prevelike hitrosti vožnje.

Prometna nesreča

(Foto: R.E.)

Cesta med Kočevjem in Starim Logom je bila zaradi prometne nesreče več ur popolnoma zaprta za ves promet.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=4097