Življenje izgubili dve osebi

Datum 31.8.2008 9:38:12 | Kategorija: Slovenija


V naselju Gabrnik je voznik zapeljal s cestišča, padel iz avtomobila in zaradi poškodb umrl. V drugi prometni nesreči pa je avtomobil trčil v drevo in se prevrnil v potok, življenje pa sta izgubili dve osebi.
Na lokalni cesti Selnica ob Dravi–Sv. Duh na Ostrem vrhu sta malo po četrti uri zjutraj življenje izgubili dve osebi. V naselju Spodnji Slemen je voznik, ki je vozil v smeri proti Svetemu Duhu na Ostrem vrhu, zapeljal s ceste, trčil v drevo, avtomobil pa se je nato prevrnil v potok Bistrica, kjer je tudi obstal na strehi. Na kraju nesreče sta umrla voznik in eden izmed sopotnikov.

Sinoči pa je malo pred polnočjo v naselju Gabrnik umrl še en voznik. 26-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Ptuja je vozil iz smeri Vitomarcev proti Gabrniku, ko je izven tega naselja zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s cestišča, kjer se je večkrat prevrnil. Pri tem je voznika vrglo iz vozilo, zaradi hudih telesnih poškodb pa je umrl na kraju nesreče.Vir: 24ur.com

Slika: Prometna nesreča v naselju Spodnji Slemen. (Foto: Jani Dolinšek)Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=4032