Pobegnila s kraja nesreče

Datum 8.5.2008 13:26:39 | Kategorija: Slovenija

V Celju je motorist trčil v kolesarko in odpeljal naprej. V Velenju pa je kolesar trčil v otroka na skiroju in odpeljal s kraja nesreče.

Včeraj, 7. maja, sta se zgodili dve prometni nesreči s pobegom. Prva se je zgodila ob 12.10 na Čopovi ulici v Celju. 70-letna kolesarka je pravilno vozila po kolesarski stezi iz smeri Ljubljanske ulice proti magistrali zahod. Ko je pripeljala do odcepa za stanovanjske bloke na Zelenici, se je za njo po kolesarski stezi pripeljal motorist ter trčil vanjo. Kolesarka je padla po vozišču in se huje poškodovala. Motorist je odpeljal naprej, ne da bi ustavil in ji nudil pomoč. Policija morebitne očividce prometne nesreče prosi, da zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na številko 113.

Za pomoč pa policija prosi tudi očividce prometne nesreče, ki se je včeraj ob 18. uri zgodila v bližini Kulturnega doma na Titovem trgu v Velenju, kjer se je mlajši otrok v spremstvu odrasle osebe vozil s skirojem. Vanj je med vožnjo trčil mlajši kolesar. Otrok je pri trčenju s kolesarjem padel in se lažje poškodoval. Vse, ki so nesrečo videli, policija prosi, da prav tako pokličejo na telefonsko številko 113.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=3750