V nesreči umrlo pet žensk

Datum 26.2.2008 17:36:53 | Kategorija: Evropa

Italijo je pretresla vest o hudi prometni nesreči, v kateri so umrle tri deklice in dve ženski, ki so zjutraj čakale na šolski avtobus.


Pretreseni prebivalci Fiumicina so prepričani, da bi lahko tragedijo preprečili.
Policija vzroke hude prometne nesreče še preiskuje.
V Fiumicinu pri Rimu so v hudi prometni nesreči, ki se je pripetila na šolskem postajališču, tragično umrle tri deklice, stare 13, 14 in 15 let ter dve ženski, stari 20 in 37 let. Žrtve so čakale na avtobus, ko je mednje zapeljal avtomobil, ki ga je nato zaneslo v jarek. Sledilo je verižno trčenje osmih avtomobilov. V nesreči je bilo ranjenih tudi devet oseb, med njimi je večina težje poškodovanih, nekateri se še borijo za življenje.

Jeza med prebivalci 


Kot poroča tiskovna agencija Ansa, je med prebivalci Fiumicina čutiti jezo. “Tragedijo bi lahko preprečili. Na tej cesti so se prometne nesreče dogajale tudi v preteklosti, zadnja prav prejšnji teden. Ni čudno, saj avtomobili tako divjajo,“ pravijo ogorčeni prebivalci. Odkar so v tem delu mesta odprli dve večji trgovski središči, se je promet močno povečal. “Ob sobotah in nedeljah sploh ne moremo od doma,'' pravijo stanovalci.
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=3535