Po nesreči še ena nesreča

Datum 25.2.2008 15:24:10 | Kategorija: Slovenija

Voznica je zapeljala s ceste, vendar se je rešila nepoškodovana. Pripeljal je 42-letnik in trčil vanjo. Poškodbam je podlegla.

Nekaj pred sedmo uro zjutraj se je na regionalni cesti Sevnica–Trebnje, v naselju Tržišče, zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. 29-letna voznica osebnega avtomobila, doma iz okolice Sevnice, se je peljala po cesti iz smeri Sevnice proti Tržišču. V ovinku pred naseljem je na poledenelem vozišču zdrsnila s ceste. Vozilo je obstalo na nasprotni strani izven cestišča. Ob cesti se je ustavil voznik, ki je želel ponesrečenki pomagati, vendar je že sama prišla iz vozila in ni bila videti poškodovana. V tistem trenutku se je iz iste smeri kot prej ponesrečenka pripeljal še 42-letnik iz Sevnice.

Ko je želel ustaviti, ga je na približno istem mestu kot voznico pred njim, na poledenelem vozišču, zaneslo. 42-letnik je izgubil oblast nad vozilom. Zaneslo ga je v levo, kjer je ob svojem avtomobilu stala ponesrečenka. Najprej je priletel v voznico, nato pa ga je odbilo nazaj na vozišče. Poškodovana voznica je zaradi hudih ran, ki jih je dobila v drugem trku, kljub pomoči zdravnika, umrla.

Policija je za 42-letnega voznika odredila preizkus alkoholiziranosti, ki pa je bil negativen.
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=3533