Priprli osumljenca požigov na območju Ljutomera

Datum 5.12.2007 19:55:38 | Kategorija: Slovenija

Ljutomer - Kriminalisti sektorja kriminalistične policije Murska Sobota in policisti policijske postaje Ljutomer so v petek s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku privedli 35-letnega domačina, ki je utemeljeno osumljen šestih požigov na območju Ljutomera, so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Preiskovalni sodnik je po zaslišanju za osumljenega odredil pripor.Priprli osumljenca požigov na območju Ljutomera

Ljutomer - Kriminalisti sektorja kriminalistične policije Murska Sobota in policisti policijske postaje Ljutomer so v petek s kazensko ovadbo k preiskovalnemu sodniku privedli 35-letnega domačina, ki je utemeljeno osumljen šestih požigov na območju Ljutomera, so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Preiskovalni sodnik je po zaslišanju za osumljenega odredil pripor.


V zadnjem letu se je na ljutomerskem območju zgodilo več požigov. Kriminalisti in policisti so na podlagi ogledov krajev požigov in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je šestih požigov, v katerih je nastala skupna premoženjska škoda v višini 142.000 evrov, utemeljeno osumljen 35-letni moški, ki stalno biva na območju občine Ljutomer.

Proti osumljencu so podali kazensko ovadbo za sum storitve petih kaznivih dejanj požiga in eno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, so še sporočili s PU Murska Sobota.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=3319