Z avtomobilom v smrt

Datum 23.8.2007 17:14:55 | Kategorija: Slovenija

Iz operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Murska Sobota so minuli torek nekaj minut po 23. uri sporočili, da se je v središču Murske Sobote pripetila prometna nesreča.

Po prvih informacijah pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal v stavbo, kjer je še do nedavnega delovala soboška policija. Voznik naj bi bil ob tem dobil hude poškodbe. Včeraj so iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, izpostava Murska Sobota, posredovali informacijo, da so ponesrečencu iz vozila pomagali soboški gasilci, kljub hitri intervenciji pa je voznik med prevozom v bolnišnico umrl. Po zbiranju dodatnih pojasnil o nesreči nam je vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Murska Sobota Branko Vukan povedal, da so policisti ob ogledu kraja dogodka ugotovili, da je voznik naredil samomor, zato dogodka niso obravnavali kot prometno nesrečo s smrtnim izidom.

Po neuradnih podatkih je samomor storil 33-letni Jožef Grah, ki naj bi bil uradno bival v Gradu, začasno pa v Lemerju. Vozil je osebni avtomobil ford mondeo karavan, očividci pa so povedali, da je pri gostišču Zvezda v Murski Soboti pričel pospeševati, nato pa je po 500 metrih vožnje po Slovenski ulici z visoko hitrostjo trčil v nekdanjo zgradbo soboške policije, ki se nahaja v Slomškovi ulici.


vir: www.večer.si

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=2975