Ropar si je zaželel objem

Datum 18.7.2007 18:42:51 | Kategorija: Svet

tudi to se zgodi...Washington - Oborožen ropar je vdrl na dvorišče družinske hiše, ravno ko je družina s prijatelji uživala na večernem pikniku.


Ropar si je zaželel objem

Washington - Oborožen ropar je vdrl na dvorišče družinske hiše, ravno ko je družina s prijatelji uživala na večernem pikniku.

Ropar je stopil k 14-letni deklici, ji na čelo prislonil pištolo in zagrozil: "Takoj mi izročite denar ali pa bom začel streljati."

Ostalih pet gostov je otrplo od strahu, eden pa se je opogumil in nagovoril roparja: "Ravno smo pojedli dobro večerjo. Zakaj ne bi popili z nami kozarec vina?"

Vsiljivec je vzel kozarec vina in vidno zadovoljen rekel, da tako dobrega vina še ni pil. Nato se je vsedel za mizo, popil še en kozarec vina in poskusil še sir, ki je bil na mizi.

"Zdi se mi, da nisem prišel v pravo hišo," je rekel ropar in pospravil pištolo v žep in dodal: "Oprostite. Me lahko objamete?"

Vsak gost posebej ga je objel, nato pa je ropar izrazil še zadnjo željo - skupinski objem in ga tudi dobil. Po objemu se je poslovil in odšel s kristalnim kozarcem v roki.

Ničesar ni ukradel, nihče ni bil ranjen.

Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=2839