Policist z roba mostu rešil žensko

Datum 22.2.2007 8:56:04 | Kategorija: Slovenija

Včeraj ob 12.40 je občanka poklicala policiste v Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Novo mesto in sporočila, da na robu železniškega mostu v Novem mestu stoji oseba, ki gleda v reko Krko in se zdi, da bo storila samomor.
Policist z roba mostu rešil žensko
Včeraj ob 12.40 je občanka poklicala policiste v Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Novo mesto in sporočila, da na robu železniškega mostu v Novem mestu stoji oseba, ki gleda v reko Krko in se zdi, da bo storila samomor. Dežurni policist je takoj napotil v intervencijo policijsko patruljo, o dogodku pa je obvestil še zdravnika Zdravstvenega doma Novo mesto in gasilce GRC Novo mesto, ki so prav tako v zelo kratkem času prišli na breg Krke.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da na železniškem mostu stoji 28-letna ženska iz okolice Novega mesta. Eden izmed policistov in zdravnica sta se ji je približala na razdaljo deset metrov in poskušala z njo komunicirati, vendar se ženska z njima ni želela pogovarjati. Policist, ki je bil izredno priseben, je v trenutku, ko je ženska pogledala v drugo smer, skočil k njej in jo potegnil z roba mostu na varno. Reševanje se je končalo ob 13.03. Obupano žensko so policisti predali v oskrbo zdravnici Zdravstvenega doma Novo mesto.
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=2411