Odšel brez dokumentov

Datum 5.2.2007 10:18:17 | Kategorija: Slovenija

Slovenj Gradec | 5.2.2007 |

Od doma v Šentilju je odšel Marijan Liličnik. Policisti so izvedli iskalno akcijo, vendar pogrešanega niso našli.
Pogrešani Marijan Liličnik je visok okoli 172 centimetrov, srednje postave in kostanjevih las s čelno plešo. V torek, 30. januarja, je v jutranjih urah od doma v Šentilju pod Turjakom v občini Mislinja neznano kam odšel 45-letni Marijan Liličnik, so sporočili s Policijske uprave Slovenj Gradec. Pogrešani je odšel brez denarnice, plačilnih kartic in dokumentov, prav tako je doma pustil mobilni telefon, iz katerega je vzel SIM kartico.
Nazadnje naj bi bil oblečen v temne hlače, debelejšo polo majico in temno modro jakno ter obut v rjave gležnarje. Ob odhodu od doma je najverjetneje nosil očala z okvirjem rumene barve.
Policisti Policijske uprave Slovenj Gradec, ki so bili o pogrešanju obveščeni v četrtek, 1. februarja, skupaj s sorodniki Lipičnika in občani pogrešanega intenzivno iščejo. V sklopu iskanja pogrešanega so v nedeljo izvedli obsežno iskalno akcijo na območju Šentilja pod Turjakom, hriba Črepič in pohodniške poti iz smeri Črnega vrha proti Mislinji. V akciji je sodelovalo 24 policistov z dvema vodnikoma službenih psov policije, 40 gasilcev, 20 lovcev in 21 vodnikov lavinskih psov (skupaj 105 oseb), vendar pogrešanega niso našli.
Vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešanem, prosijo, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimno telefonsko številko Policije 080 1200.Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=2365