Kadrovske menjave v vodstvu GZ Radovljica

Datum 2.4.2006 0:00:00 | Kategorija: Slovenija

Zamenjava v vodstvu gasilske zveze Radovljica je med gasilci povzročila veliko zaskrbljenost, še posebej, ker so odstopu botrovali osebni razlogi.
Včerajšnji občni zbor GZ Radovljica je marsikoga presenetil, saj je s funkcije poveljnika GZ odstopil Metod Gaber. Odstopu so po navedbah nekaterih botrovali osebni oz. družinski razlogi, čeprav Gaber sam tega ni želel niti potrditi niti zanikati. Kaj je botrovalo odstopu po večletnem uspešnem delu, bo zaenkrat ostala uganka, saj razlogov za odstop ni želel javno obelodanit. Anketa na spletni strani GZ Radovljica verjetno ni mogla biti vzrok za umik s položaja, saj je pokazala, da gasilci delo poveljnika GZ ocenjujejo kot Dobro 83 % in Povprečno 16 %. Dogajanje je še toliko bolj nenavadno, ker so na občnem zboru spreminjali tudi statut in sicer ravno v delu, ki govori o poveljstvu.

Na mesto poveljnika GZ Radovljica so delegati izvolili Janeza Koselja, ki je dosedaj na gasilski zvezi opravljal administrativna dela. O dogajanju in morebitnih protestih gasilcev, vas bomo še obveščali.



Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=1571