Snežni kaos proti Primorski

Datum 10.3.2006 14:37:40 | Kategorija: Slovenija

Po večjem delu Slovenije močno sneži. Na nekaterih območjih so ceste že delno zasnežene.
Na Koroškem, Dolenjskem, Notranjskem, v osrednji Sloveniji in v višjih legah Gorenjske ter Štajerske sneži. Na teh območjih so ceste delno zasnežene, drugod pa zaenkrat mokre in spolzke. Na relaciji Rogatec - Žetale in Podplat - Rogaška Slatina je zaradi delno poplavljene ceste promet oviran.

Na primorski avtocesti je zaradi delno zasneženega vozišča v obe smeri prepovedan promet za tovorna vozila, na glavni cesti Godovič - Idrija in regionalni cesti Godovič - Col - Ajdovščina pa je promet prepovedan za vlačilce in tovorna vozila s priklopniki. Prav tako na primorski avtocesti na odseku Unec - Postojna pri Uncu je promet močno oviran zaradi zdrsa tovornega vozila, nastajajo že daljše kolone. Tu se je zgodila tudi prometna nesreča, opozarjamo na nevarnost naleta.

Mejni prehodi
Na cesti preko mejnega prehoda Ljubelj so obvezne snežne verige na avstrijski strani mejnega prehoda. Prav tako so snežne verige obvezne na cesti preko mejnega prehoda Jezersko, kjer je promet prepovedan za vsa tovorna vozila in avtobuse ter na cesti preko mejnega prehoda Korensko Sedlo.


Sneg na cesti

Pluženje

Zastoji
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=1510