Mozirski gasilci dobijo novo vozilo

Datum 22.9.2005 10:52:12 | Kategorija: Svet


Z jutrišnjim odprtjem drugega dela stalne razstave Mozirje in Mozirjani se v Mozirju nadaljujejo prireditve ob občinskem prazniku. Zelo pestro bo v soboto, ko bodo med drugim pripravili tradicionalni družinski pohod od Mozirja do Lepe Njive, kjer bo pred osnovno šolo tudi družabno srečanje
. Ob jezeru v Mozirskem gaju bo še tradicionalno ribiško tekmovanje, popoldne bo v znamenju gasilcev. Mozirski gasilci bodo namreč dobili novo moderno gasilsko vozilo, ob tem bodo tudi svečano razdelili osebno zaščitno opremo gasilskim enotam občine Mozirje. V Slomškovi dvorani pa bodo ob 18. uri odprli delovno razstavo ob zaključku 11. ekstempora, ki se je v Mozirskem gaju začel v sredo.

V nedeljo bodo ob občinskem prazniku odprli prenovljeno cesto pri mozirskem župnišču, v ponedeljek bo slavnostna seja občinskega sveta, na njej bodo tudi podelili letošnja priznanja. Prireditve se bodo vrstile še ves naslednji teden. V četrtek bodo tudi odprli prvo mozirsko krožišče na obvoznici pri vzhodnem vstopu v trg.
Franc Kramer
Novica prihaja od Gasilci.org
http://www.gasilci.org

URL te novice je:
http://www.gasilci.org/modules/news/article.php?storyid=1184