Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
2 uporabnik(-ov) online (1 uporabnik(-ov) brska po Novice)

člani: 0
gosti: 2

več...
Slovenija : Želiš nuditi pomoč, vzpodbudo in podporo vrstnikom?
Objavil Mitja - 6.9.2004 10:12:39 (1438 x prebrano) Novice tega avtorja

Želiš nuditi pomoč, vzpodbudo in podporo vrstnikom?
Postani prostovoljec!
Vsak je lahko prostovoljec, le če si to želi biti

V Mladinskem informacijsko-svetovalnem centru Infopeka tudi v letošnjem šolskem letu vabijo k sodelovanju mlade, ki so pripravljeni kot prostovoljci aktivno sodelovati pri oblikovanju in izvajanju mladinskih dejavnosti (aktivna participacija mladih) ter nuditi pomoč, vzpodbudo in podporo vrstnikom (mladi mladim).

Informativni sestanek za opravljanje prostovoljnega dela mladih v šolskem letu 2004/2005 bo prihodnji ponedeljek, 13. septembra 2004, ob 17. uri v prostorih Misc Infopeka v Mariboru, Ob železnici 16.

Več informacij: Mladinski informacijsko-svetovalni center Infopeka, Ob železnici 16, Maribor, tel. 300 68 50, 041 481 246, email:infopekaŽinfopeka.org, http://www.infopeka.org.

Kdo so prostovoljci?

Prostovoljec je lahko vsak, ne glede na starost, spol, družbeni položaj, bogat ali reven, študent ali nezaposlena oseba. Prostovoljec je tista oseba, ki je zaradi lastnih vzgibov pripravljena del svojega prostega časa porabiti za prostovoljno pomoč ljudem v stiski. Vsak je lahko prostovoljec, le če si to želi biti. Prostovoljno delo si vsak posameznik prilagodi sam glede na starost, zmogljivosti in čas, ki ga ima na voljo. Usposabljanje pred pričetkom dela

Osnovni namen usposabljanja pred pričetkom dela je priprava prostovoljcev na kvalitetno opravljanje dela. Usposabljanje bo sledilo načelu doživljajskega učenja, kjer bo imelo prednost pred teoretičnim znanjem, pridobivanje znanja skozi izkušnje, v delavnicah, igranju vlog, debatah in predstavitvah. Seveda pa prostovoljci pri svojem delu uporabljajo znanja in veščine, ki jih prinesejo ob vstopu v svetovalni center.


Vir:večerp.s.


A mi tudi????

Ocena: 0.00 (0 glasov) - Ocenite to novico -
Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
Kategorije novic
Naj objavljalci
1 pes 954
2
Varing
910
3
BAČO
718
4 Peter 551
5
Mitja
493
6
gobi
450
7
stoplopar
336
8
grzetic
284
9 himi 269
10
johenson
224
Naj novice
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.