Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
8 uporabnik(-ov) online (4 uporabnik(-ov) brska po Novice)

člani: 1
gosti: 7

slavc112, več...
Slovenija : Širše območje Celje zajela neurja
Objavil Stane - 3.9.2005 9:23:11 (1513 x prebrano) Novice tega avtorja

CELJE - Širše območje občine Celje je v petek ob 18.30 zajelo neurje z močnimi padavinami in vetrom. Na več mestih je meteorna voda zalila poslovne in stanovanjske objekte ter parkirne prostore. Močan veter je podrl nekaj dreves, lomil veje, poškodoval srednje in nizko napetostne električne daljnovode in omrežje ter odkril streho na eni izmed stanovanjskih hiš, so danes sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.CELJE - Širše območje občine Celje je v petek ob 18.30 zajelo neurje z močnimi padavinami in vetrom. Na več mestih je meteorna voda zalila poslovne in stanovanjske objekte ter parkirne prostore. Močan veter je podrl nekaj dreves, lomil veje, poškodoval srednje in nizko napetostne električne daljnovode in omrežje ter odkril streho na eni izmed stanovanjskih hiš, so danes sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.

Celjski gasilci so v Celju na Trubarjevi ulici odstranili dve podrti drevesi, na Švabovi ulici eno drevo in izčrpali meteorno vodo iz prostorov, pri Domu upokojencev pa so izčrpali vodo iz kozmetičnega salona. Podrti drevesi v Malgajevi in Kosovelovi ulici, ki ne ogrožata ničesar, bodo odstranili v danes.

Gasilci PGD Teharje so očistili jaške v skladišču trgovine Voglajna na Teharski cesti. Gasilci PGD Celje - Gaberje so prekrili 70 kvadratnih metrov strehe, ki jo je odkril veter v Jenkovi ulici, gasilci PGD Ostrožno pa so prekrili nekaj kvadratnih metrov strehe, ki jo je odkril veter prav tako v Jenkovi ulici.

Gasilci PGD Škofja vas so črpali vodo iz kletnih prostorov dveh stanovanjskih objektov v Ilirski ulici. Gasilci so s folijo prekrili tudi 30 kvadratnih metrov odkrite strehe zdravstvenega doma na Gregorčičevi ulici.

V petek ob 19.06 pa je zaradi močnega deževja prišlo do porasta potoka Zlatenšica v Blagovici v občini Lukovica. Gasilci PGD Blagovica so zaradi nanosa debel, vej, mulja in drugih naplavin očistili korito potoka. Očistili so tudi dovozno pot v šolo, ki jo je zalila voda iz potoka.

Ocena: 0.00 (0 glasov) - Ocenite to novico -
Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
Kategorije novic
Naj objavljalci
1 pes 954
2
Varing
910
3
BAČO
718
4 Peter 551
5
Mitja
493
6
gobi
450
7
stoplopar
336
8
grzetic
284
9 himi 269
10
johenson
224
Naj novice
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.