Gorenje Nevarne snovi Teh. reševanje Gašenje Ostalo Ljubljanski gasilec
Slike gasilskih domovForumGalerijaO spletišču
Glavni meni
Prijava
Uporabniško ime:

Geslo:

samoprijava

Pozabljeno geslo?

Registrirajte se!
Iskanje
Kdo je online
12 uporabnik(-ov) online (1 uporabnik(-ov) brska po Koledar)

člani: 5
gosti: 7

pes, jest_, seselstanislav, pilot, slavc112, več...
Članki :: Ostalo

LED LENSER, vrhunske LED svetilke – dolgi čas delovanja in zanesljivost v najbolj nepredvidenih situacijah


Oglas

LED tehnologija vstopa v zadnjih letih v vsakdanje okolje. Ekonomičnost, varovanje okolja, uporabnost in trajnost so glavne odlike LED virov svetlobe, ki v zadnjih letih doživljajo enormni vzpon. Enostavnost in uporabnost LED čipov odpira oblikovalcem in razvojnikom popolnoma nova obzorja uporabe. Nemški proizvajalec svetilk LED LENSER, je pionir v uporabi LED virov svetlobe v ročnih in naglavnih svetilkah. Danes se svetilke LED LENSER ponašajo s primatom v svetovnem merilu. Podjetje ima patentiranih več kot 200 tehničnih inovacij in rešitev, ki jih ponujajo uporabnikom zgolj svetilke LED LENSER. Glavne odlike svetilk, ki se skrivajo v notranjosti so: vrhunski materiali, patentiran sistem enoročnega fokusa, modularna zgradba, pozlačeni kontakti in inovativni baterijski modul. Za uporabnika pa je najpomebnejši dolg čas delovanja, nastavljiv snop, nastavljiva moč, zanesljivost, enostavna uporaba in izvrstna svetilnost. Nabor svetilk iz programa podjetja LED LENSER je dovolj širok, da zadovolji tako ljubiteljskega, kot tudi profesionalnega uporabnika svetilk. Ponujajo vse, od mini LED svetilk do največje ročne LED svetilke, ki je od leta 2011 vpisana v Guinessovo knjigo rekordov.

  

Za specialne in taktične uporabnike je LED LENSER prva izbira. Z baterijskimi in polnilnimi svetilkami so daleč pred konkurenco. V letu 2013 je na trgu popolnoma nov polnilni model »D« velikosti P17R. Ta svetilka združuje vso LED LENSER tehnologijo in novosti. Popolnoma nova je Ytrion baterija na bazi litija, ki omogoča hitro polnjenje in 3000 ciklov. Ima enostavno izbiro svetilnosti na stikalu in odlični mikroprocesorski polnilnik za stensko montažo. (230V serijsko in 12V opcijsko).


Svetilka LED LENSER P17R - polnilna

Posebnosti svetilke je tudi 360o indikator polnjenja in indikator preostanka kapacitete v bateriji. Z enostavnim pritiskom na indikator uporabnik takoj vidi, koliko časa mu je preostalo za uporabo svetilke. Preizkusite revolucijo v polnilni LED svetilki – preizkusite svetilko P17R in se prepričajte da je najboljša na svetu.

 

   
 
 Indikator preostanka časaindikator statusa polnjenja
mikroprocesorski polnilnik
 stensko držalo

Dokazano s strani miljonov uporabnikov LED LENSER svetilk boste navdušeni, če se odločite za nakup svetilke LED LENSER, mogoče bo to vaša najboljša izbira.

Več na www.rt-tri.si ali www.ledlenser.com

<< Že peti požig v osmih mesecih TERMOKAMERE ACTIVE-PHOTONICS - Najnovejša tehnologija za ... >>
API: ZS PDF Priljubljene Tiskanje | RSS | RDF | ATOM
Lastnik komentarja je objavljalec. Nismo odgovorni za njihovo vsebino.
© Gasilci.org. Vse pravice pridržane.