Prosto delovno mesto

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
VOZAČ PAJO

MANU

Odgovor Napisal/-a VOZAČ PAJO »

man 14.284 napisal/-a:Toti 3 so že izbrani pomojem :arrow: VIP :twisted:

Pa še potrebn izpit je samo B kat. te tud če sem izbran nem dobo novih Ivecotv za vozit :cry:

Dragi MAN ti si kot Šumaher ti bi pri gasilcih samo vozil mislim, da vsak gasilec v enoti začne pri ročniku pa tudi, če ima izpit za avijon :evil: :evil:
Cobra

Odgovor Napisal/-a Cobra »

To je že vse vnaprej zmenjen kdo BO in kdo NE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Fantje in dekleta, če nimate v enoti že očeta, strica, brata nimate kaj praskat. Sej se dogajajo stvari, da je nekdo, ki je "dve leti gasilec" sprejet- potem pa ni iz njega totalno NIČ. Vse to iz osebnih interesov nadrejenih koga hočejo imet v svojih vrstah.
Nekoga, ki pa je že vrsto let s srcem in dušo gasilec-operativec nočejo oz. rečejo boš pa naslednjič izbran. HVALA za tako.

Najbolj se mi dopade, ko je rekel nekaj podobnega Janez Hočevar na enem izmed tečajev na Igu: Na intervencijah potrebujemo mizarje, gozdarje, avtomehanike, vodovodarje, električarje in podobne poklice, ki nam pridejo vedno prav. NE POTREBUJEMO pa pisarniških moljev in podobnih...
Tisti, ki še nimajo 5. stopnje izobrazbe naj se jim da pogoj 3 leta za dokončanje 5. stopnje.

lp,c
Uporabniški avatar
Gregor
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a Gregor »

Ja Cobra tu bi se moral kar strinjat s tabo- se mi je zgodil nekaj podobnega (vašo prošnjo bomo arhivirali in jo obnovili ob vnovični potrebi). Ja jo bojo če ne bo VIP
Uporabniški avatar
crni
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a crni »

Kaj kdo kaj ve kako je kaj izbrala GB Koper?

Večina poklicnih pravi,da nočejo vzeti med svoje vrste prostovoljce,ampak v eni izmed brigad so rekli,da rajši vzamejo prostovoljce,ker imajo že nekaj znanja in uvajalni čas je krajši.
Veš,da potrebuješ za nekoga,ki nima izkušenj bistveno več časa,da ga uvedeš kot pa nekoga ki že to zna.

Če te na razgovoru vprašajo,če si prostovoljec,ne pomeni to,da te ne bodo uzeli. :D

LP!
Ko gredo drugi ven,gremo mi noter.
Slika
Slika
KAMJONĐIJA JARO

Odgovor Napisal/-a KAMJONĐIJA JARO »

Cobra napisal/-a:To je že vse vnaprej zmenjen kdo BO in kdo NE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Fantje in dekleta, če nimate v enoti že očeta, strica, brata nimate kaj praskat. Sej se dogajajo stvari, da je nekdo, ki je "dve leti gasilec" sprejet- potem pa ni iz njega totalno NIČ. Vse to iz osebnih interesov nadrejenih koga hočejo imet v svojih vrstah.
Nekoga, ki pa je že vrsto let s srcem in dušo gasilec-operativec nočejo oz. rečejo boš pa naslednjič izbran. HVALA za tako.

Najbolj se mi dopade, ko je rekel nekaj podobnega Janez Hočevar na enem izmed tečajev na Igu: Na intervencijah potrebujemo mizarje, gozdarje, avtomehanike, vodovodarje, električarje in podobne poklice, ki nam pridejo vedno prav. NE POTREBUJEMO pa pisarniških moljev in podobnih...
Tisti, ki še nimajo 5. stopnje izobrazbe naj se jim da pogoj 3 leta za dokončanje 5. stopnje.

lp,c
SE TUDI JEST POD TO PODPIŠEM IN STRINJAM =D> =D> =D> =D>
Uporabniški avatar
tempiha
Kraj: Bližna okolica Maribora

Odgovor Napisal/-a tempiha »

Gregor napisal/-a:Ja Cobra tu bi se moral kar strinjat s tabo- se mi je zgodil nekaj podobnega (vašo prošnjo bomo arhivirali in jo obnovili ob vnovični potrebi). Ja jo bojo če ne bo VIP
Ta tekst je tudi meni znan.
LP.
Okoliščine v katerih se požar razvija niso vedno enake.
MALO SE UMIRITE

Odgovor Napisal/-a MALO SE UMIRITE »

Dragi prijatelji pa nehajte že z temi VIPi in podobnim zdaj pa mi povejte pri kateri firmi ni VIPa mislim, da pišete tu gor samo taki, ki nimate pogojev mogoče se tudi motim. :evil: :evil: :D :D

Poznam tudi nekaj fantov, ki so zaposleni v zelo dobrih podjetjih in, ko ga vprašaš kako to, da si not prišel pa ti odgovori ja saj pa je foter tam :wink:
Uporabniški avatar
Martina
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Martina »

ojla :D

mene pa tuki zdej neki zanima... vi, ki pravite, da so potrebne veze in poznanstva, t. i. VIP... kolikor je meni znano, se opravljajo testi... in sprejeti so tisti, ki teste opravijo ali so sprejeti brez testov po vezah?

Lp
Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje! :)
Bravo martinaE

Odgovor Napisal/-a Bravo martinaE »

Martina napisal/-a:ojla :D

mene pa tuki zdej neki zanima... vi, ki pravite, da so potrebne veze in poznanstva, t. i. VIP... kolikor je meni znano, se opravljajo testi... in sprejeti so tisti, ki teste opravijo ali so sprejeti brez testov po vezah?

Lp

Točno tako kot je napisala Martina ta je zadnja zdaj se pa res umirite :D :D
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Spet premlevanje starih stvari na še starejši način. Pač nekateri stresajo svojo jezo oz. nezadovoljstvo na kateregakoli ki pride mimo (v tem primeru je to forum gasilci.org).
Lahko se še tako pregovarjamo, nikoli ne bomo prišli do konca te debate.
Če jaz prav razumem to temo, je bila odprta z namenom, da se objavljajo prosta delavna mesta oz. linki do njih. Bi bilo lepo če bi se tega držali.

LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

V petek je v Primorskih novicah izšel razpis za 3 prosta delovna mesta v GE Nova Gorica :!:
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
virenkue

Odgovor Napisal/-a virenkue »

halo fantje!!!
a mi zna kdo mogoče povedat, če imajo v JZZPR MB kakšne interne pogoje
(npr. oddaljenost od MB), kot jih imajo v GB LJ
Uporabniški avatar
rikli
Kraj: Bled

Odgovor Napisal/-a rikli »

V Kranju potrebujejo enega na servisu gasilnikov. (zavod RS za zaposlovanje)
z glavo na zabavo
Odgovori