Javno mnenje o gasilcih
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Takšnih in podobnih fotk je na netu še kar nekaj, še posebno na tistih straneh kjer so fotografije iz raznih prireditev in zabav. Na nekaterih fotkah so lepo vidne pripadnostne oznake. Pa rajši nebi sem gor dajal!
Definitivno je potrebno alkohol izkoreniniti, ne samo iz gasilskih vrst ampak iz vsakdanjega življenja, ker itak povzroča somo škodo!!
LP, Tine!
Definitivno je potrebno alkohol izkoreniniti, ne samo iz gasilskih vrst ampak iz vsakdanjega življenja, ker itak povzroča somo škodo!!
LP, Tine!
Takle mamo!!
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Načeloma se strinjam, ampak mislim, da je to misija nemogoče oz. utopija. Pa tudi kakšno pivo oz. kozarec dobrega vina tu pa tam ne škodi (če je seveda v normalnih mejah). Seveda je pa nujno preprečiti mladoletnim osebam dostop do alkoholnih pijač!tinčk napisal/-a:Definitivno je potrebno alkohol izkoreniniti, ne samo iz gasilskih vrst ampak iz vsakdanjega življenja, ker itak povzroča somo škodo!!![]()
Na zdravje!
U.
Cogito, ergo sum.

- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
ta tema je bila na forumu že večkrat "na ražnju" ....glavni sumu borec Piranja je zaradi tega nekaterim bil tudi po zobeh...
menim pa da bo potrebnih še nekaj generacij da se bo mit o gasilcu-pijanču-globokem grlu-spužvi............. in ne vem kaj še razblinil....
dejsvo je da se nas je prijelo (tudi po uzaslugi veselic...) javno mišljenje da ga radi na zob...
k sreči se spreminja... pravila uvest v svojih sredinah ...in pa sankcije...pa bo hitro mimo...

menim pa da bo potrebnih še nekaj generacij da se bo mit o gasilcu-pijanču-globokem grlu-spužvi............. in ne vem kaj še razblinil....
dejsvo je da se nas je prijelo (tudi po uzaslugi veselic...) javno mišljenje da ga radi na zob...
k sreči se spreminja... pravila uvest v svojih sredinah ...in pa sankcije...pa bo hitro mimo...
- Denis
- Kraj: Vrbje - Spodnja savinjska dolina
- Kontakt:
No še to kakšno mnenje imajo mediji o nas. Danes ko sem se peljal na predavanja, je radio ( imena ne bom izdajal ) na katerem je bila tema dan gasilca zelo lepo od njih da so se na nas spomnili bilo je objavljenih nekaj podatkov itd.. ko sem že mmislu da govorijo res samo lepe želje o nas pa so se malo pošalili na naš račun, torej komentatorja sta si zadala cilj da bosta "ustanovila" svoje gasilsko društvo, no prišla je ideja da se bosta oblekla v gasilske uniforme ter letala po stavbi ter si merila čas ( naš čas odzivnosti ) no in za na konec gasilci imajo najraje veselice.
Ta hudi PGD VRBJE.
- prostovoljni gasilec
- Kraj: ob izviru Ljubljanice
Fotografija preveč samo(ne)zavestnih 13 letnikov z pivom v rokah je posneta v Borovnici (GZ Vrhnika). Zna biti, da so tedaj bile tam kakšne gasilske dirke. Eden je zagotovo Vrhničan.
Kaj moremo, kar vidijo to delajo. Klinc pa taka vzgojna demokracija, da za takole poziranje mulcu zelenemu ne smeš ušesa naviti.
Podpiram ameriški model, kar se pitja alkohola tiče.
Vendar si ne predstavljam gasilske veselice, na kateri bi ponudili udeležencem samo brezalkoholne pijače ter po možnosti le sojine polpete.
LP!
Kaj moremo, kar vidijo to delajo. Klinc pa taka vzgojna demokracija, da za takole poziranje mulcu zelenemu ne smeš ušesa naviti.
Podpiram ameriški model, kar se pitja alkohola tiče.
Vendar si ne predstavljam gasilske veselice, na kateri bi ponudili udeležencem samo brezalkoholne pijače ter po možnosti le sojine polpete.
LP!
NE MOREM, DA NE BI
Ja, glede na to, da me ni več veliko ob PCju, me je na tole temo ponovno opozoril Piranja... Vem Jure, da sva si rekla, da ne bova več tikala nosu v take "oslarije," ampak mislim, da morava izrati (PONOVNO) mnenje:
Za nepismene:
Za pismene:
--ZA KOZLAT!!!!
LP pa srečno
Ja, glede na to, da me ni več veliko ob PCju, me je na tole temo ponovno opozoril Piranja... Vem Jure, da sva si rekla, da ne bova več tikala nosu v take "oslarije," ampak mislim, da morava izrati (PONOVNO) mnenje:
Za nepismene:
Za pismene:
--ZA KOZLAT!!!!
LP pa srečno
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Mogoče takale zadeve pomagajo, da ljudje dobijo boljši vpogled v naše delo:
http://www.gz-velenje.si/index.php?opti ... Itemid=106
http://www.gz-velenje.si/images/stories/mo/index.html
http://www.gz-velenje.si/index.php?opti ... Itemid=106
http://www.gz-velenje.si/images/stories/mo/index.html