Učimo se, na ABC
Pravila foruma
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Re: Gorljiv-negorljiv
ojla 
mi sicer ne delamo takšnih testov... na naših testih so temperature malce višje, saj je tudi namen drug
da grafit gori, morajo pa biti zagotovljeni ekstremni pogoji...
hawk
hvala, da si se oglasilStevči napisal/-a:Če se prav spomnim, temperatura poteka po standardni požarni krivulji, to se pravi, da v dveh urah ne presega 1150 st. C. Grafit ne presega nobenega od treh pogojev, zaradi tega je negorljiv.
Test je sicer narejen za gradbene materiale, vendar ga zaradi univerzalnosti uporabljajo tudi za druge, negradbene materiale.
mi sicer ne delamo takšnih testov... na naših testih so temperature malce višje, saj je tudi namen drug
hawk
Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje! 
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Torej , Martina , Nejč ni dal napačne obrazložitve !Martina napisal/-a:ojla
mi78: nejč ni podal dobre obrazložitve... žal, celo napačno oz. pomanjkljivo... ampak trofu je pa
Lp
Naslednje vprašanje se glasi:
Sveže pripravljeno lesno oglje ima zelo visoko sposobnost absorbcije kisika. Pri lesnem oglju lahko pride do kemijskega samovžiga že po :
a. nekaj dneh
b. treh ali štirih tednih
c. po treh mesecih
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
odgovor A
(BAČO to ni smešno, če si zadnje čase precej dihal literaturo in nato pravilno odgovoriš na ABC
)
(BAČO to ni smešno, če si zadnje čase precej dihal literaturo in nato pravilno odgovoriš na ABC
"Ne boj se za pomoč, mi b`dimo dan in noč." Posvetilo Otona Zupančiča na praporu Gasilske župe Kamnik iz leta 1928.
"Taktika brez tehnike je brez moči, tehnika brez taktike je brez smisla."/M. Vrhovec
"Taktika brez tehnike je brez moči, tehnika brez taktike je brez smisla."/M. Vrhovec