Ja, vsa pohvala fantom, ki so švicali v predstavitvah dejavnosti - revčki ...
No, slike pa - u toj gužvi i ja!
Sicer pa nas je sedaj očitno že kar mal veliko punc za sledit. Imamo dve Andreji - Dreja je iz Zagorja ob Savi, Andreja pa Gorenjka - obe sta fejst - ampak midva sva z gorenjsko Andrejo komntirali nadvse ganljive govore - pa tista o demokratični izbiri naslednjega kraja kongresa je bila tudi fina, a ne?
Lani smo kot zvza kandidirali za kongres, pa ni šlo 'skozi'...mogoče pa bomo ponovno kandidirali...za naslednji kongres....kaj pravite, bi vam ustrezal obisk kongresa na obali?
Saj, bi pa drugacno uro parade pogruntali ali pa kaksno drugacno predstavitev.
Kar se pa moje zablode s stumfi tice - saj mi je se zmeraj malo nerodno, ampak slovnicno se da razumeti oboje - res pa je, da se v nadaljevanju razbere prava oseba ...
Ker pa že ravno prilagate fotografije, sem tudi jaz slikal "ta nov blejski avto"... ...in pa Mateja, ki močno konkurira Milanu iz zadnje številke Gasilca. (na nogah ima posebne zaščitne nogavice )
Mislim, da se iz napisanega povsem normalno razbere, da sem slikal avto in Mateja. Če bi slikal tebe, bi najverjetneje napisal, da sem slikal Matejo...
Kar se pa bavarcev tiče....
...BMW je še vedno zakon avtomobilov!! ...in sreča, da so jim Turki in ostali priseljenci malo razredčili kri, drugače bi bili še veliko slabši!