lp DC
Forum se je uspešno predstavil
Forum se je uspešno predstavil
Predstavitev foruma je uspela ! Tudi to je trditev, ki drži
Večino delegatov, ki so se sprehajali ( kot mački okol vrele kaše
) okol "naših" PC-jev je sicer forum zanimal, ampak si ga zaradi pomanjkanja "ustreznih očal" niso mogli ogledati
Milan, Peter, Jaka ...izkazali ste se, čeprav za marsikoga nezaželjeni
lp DC
lp DC
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Zahvala velja vsem vam, ki v forumu sodelujete kot razpravljalci ali bralci. Prvotni namen foruma je dosežen in presežen, kar se je potrdilo tudi na kongresu v našem, kot se je Drago izrazil v razpravi, skromnem kotičku. Kakšno pametno bomo pa še na forum pikniku rekli.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Sam nisem bil na kongresu, ker sem imel doma zadosti drugega dela (prometna,...), vendar sem bil in sem še zmeraj zadovoljen, ko sem slišal, da se je forum ODLIČNO predstavil.
p.s. Slišal sem tudi, da se tov. Eőry dela kot da o forumu nič ne ve in zaviva z očmi kot kelnarca, ko ji naročiš radensko
Najuriš!!!
p.s. Slišal sem tudi, da se tov. Eőry dela kot da o forumu nič ne ve in zaviva z očmi kot kelnarca, ko ji naročiš radensko
Najuriš!!!
Saj ni čudno, da je bila predstavitev dobra. Ste videli, kako je Milan za šankom napeto razmišljal
o naslednji predstavitvi. On je imel na skrbi priklop na internet
(ali si morete misliti: nam forum je sponzoriral priklop GZS na internet
v času kongresa), Mežan tablo
, jaz strojno opremo
, vi pa prispevke
. Ni vrag, da takšna kombinacija nebi uspela.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Predstavitev je bila po mojem mnenju o.k.
Luštna (ej za table in PC-je ste se pa potrudili ...vsa čast)
Če si kdo zatiska oči češ "to ni nič" (nisem mislil na Milana ki na sliki lepo miži
)se krepko moti.Vsi ki smo "tukaj" gor zbrani (in nas ni malo) vemo da je to dobra zadeva ki ima še svetlo prihodnost.Tako da se ni za bati.
Sicer pa kaj niso vse nove zadeve šinfali in jih na koncu ko so jih spoznali pa so o njih drugače menili...no ja je stvar okusa in pa koraka z časom ...
LP Mitja
Luštna (ej za table in PC-je ste se pa potrudili ...vsa čast)
Če si kdo zatiska oči češ "to ni nič" (nisem mislil na Milana ki na sliki lepo miži
Sicer pa kaj niso vse nove zadeve šinfali in jih na koncu ko so jih spoznali pa so o njih drugače menili...no ja je stvar okusa in pa koraka z časom ...
LP Mitja