Bačo, najlepša hvala.
Res, iz Hrastnika imam samo Rudnik Hrastnik in Steklarno ( starega ), oba PIGD, ker pač naše društvo od leta 1997 nadaljuje tradicijo PIGD Rudnik Zagorje, pa se srečujemo na GERES-u. Zadnjič sem dobil iz Hrastnika še Sinet ( razni našitki ). Če ne bi bilo mojih prijateljev iz foruma - bi tenko piskal. Kateri so to, vedo sami in jih tu še posebno pozdravljam. Predvsem sem tesno sodelovanje vzpostavil z Brankom iz Murske Sobote.
Res sem zadnje čase malo zanemaril slovenska društva. Z našimi društvi je tako. Marsikam sem pisal, pa tudi odgovora ni bilo. Pa sem malo obupal in se obrnil na tujino, kjedr je tega kot solate. Samo moraš imeti za menjavo. Je pa tudi to dobra promocija slovenskega gasilstva v svetu, kjer nas imajo za eksote in kar radi menjajo, čeprav oblika, predvsem pa vsebina našitka ( občinski grb ), kjer ni gasilskih simbolov, njim po moje nič ne pomenijo, Tisti PGD je njim neznan. Zadnje naše našitke, katere sem dal delati, sem plačal sam. Sedaj mi jih je zmanjkalo in moram naročiti druge. Bom videl, če mi bo uspelo naročilo spraviti skozi društvo.
Moram pa pohvaliti v zadnjem času zjemo - PGD Velike Lašče in njihovega predsednika Francija. Zamenjava je bila zelo hitra. Morda je spet napočil čas, da se malo obrnem spet na Slovenijo, predvsem pa Zasavje.
Uf, malo sem se razpisal. Bačo, še enkrat hvala, če kaj rabiš, napiši na mail ali ZS.