polo98 je napisal:lamela123 je napisal:Vem, kako se programira, tudi vem, da je potrebno dekodiranje signala, samo frekvence potrebujem.
Pa saj si jih že v prvem postu (frekvence) dodal link! Kaj ti zdej tu ni jasno???
Če bi pa rad oddajal na ZARE 40 (motil) se boš pa pridružil eliti na Dobu.
Ne vem ali sem te kakorkoli čustveno prizadel in zmotil tvoj notranji mir, se opravičujem za to. Jaz sem postavil konkretno vprašanje glede teh frekvenc, ki sem jih objavil, prosil sem za odgovor in ne za tvoje kritike in pa neumesne pripombe. Verjetno bi rad oddajal na ZARE 40 a ne? Vsak dan razmišljam o tem in se veselim dneva, ko mi boš ti povedal če je to možno.
Gregor K. je napisal:Zelo lepo bi bilo, če bi se vsi "amaterji" in "profesionalci" nehali ZAJEBAVATI (oprostite izrazu) z nekimi kvazi rešitvami in uporabami raznih sredstev zvez v sistemu ZARE.
Zaradi takšnih zadev namreč prihaja do navzkrižnih motenj, zlasti pri nedovoljeni samovoljni nabavi in seveda predvsem uporabi mobilnih repetitorjev.
Moja "amaterska" oz. "profesionalna" kvazi rešitev prav zagotovo ne bo rešila tvojih problemov z navzkrižnjimi motnjami, zlasti pri nedovoljeni samovoljni nabavi in seveda predvsem uporabi mobilnih repetitorjev, jih pa poslapšala tudi ne bo.
Vsi imate toliko za povedat, da glava peče. Nikjer ni prepovedano poslušanje frekvenc ZARE, tudi če jih poslušam, še ne pomeni da imam namen držati Tx tipko zraven pa Kitića na mobitelu predvajat. Hvala tistim, ki ste mi pomagali, tisti ko pa jajce nesete pa vas k**** gleda. Marsikateri uporabnik bi znal s takšno napravo veliko bolje ravnati in ne zlorabljati zmožnosti le te v sistemu, kot pa marsikateri gasilec. Profesionalni uporabnik nisi takrat ko znaš reči konec po koncu oddajanja, ampak takrat ko razumeš za kaj se gre v celotnem sistemu čisto do najmanjših podrobnosti in da si znaš predstavljati kako delujejo vezja za tem. Žal se marsikateri ljudje štejete v to kategorijo, mislite da vse veste in same sebe poveličujete na forumih kot je ta.