Moderatorji: Vrsho, Marko Novak
mali_tona je napisal:ja pa daj kaj zaj se še bo cerkva vtikovala v gasilske zadeve ?? to je pa preveč
Oskar je napisal:Naš Upravni odbor PGD je tudi sestavljen iz krjanov- faranov pa se ne vtikamo v delo fare !?
SašoK je napisal:mali_tona je napisal:ja pa daj kaj zaj se še bo cerkva vtikovala v gasilske zadeve ?? to je pa preveč
Spoštovani kolega Antonio,
Cerkev kot ustanova se tukaj ne meša;
Pa brez zamere
Marjetica je napisal:Popolnoma podpiram Oskarja - cerkev se res vmešava že povsod, kjer sploh ni nobene potrebe. Je pa tudi res, da če bi lahko članice celo leto nosile hlače, ne pa samo v času "zimskih gum" - potem tega problema ne bi bilo.
Pozdrav, marjetica
boštjančk je napisal:Ja se strinjam s temle fajmoštrčkomMarsikatera bi lahko mela še krajšo krilo in bolj odpeto bluzo
![]()
Tomser - če prav razumem tvoj vpis, bi potemtakem krila zbrisal iz seznama in uvedel hlače za tovarišice? Upam da sem narobe razumel tvoj vpis
Pa še malo resnosti - moje mnenje je, da so naše gasilke več kot primerno oblečene v slavnostnih uniformah! Bluze so pa lahko problem, ker če gospod posvečeni ne ve, imajo ženske lahko tudi zelo veliko oprsje, kljub temu da so majhne ali suhe, kar pa se potem pokaže, ko gumbi na bluzi zelo težko zadržijo vsebino skrito. Če ima gospod celibatni probleme s pogledom na ženska kolena, si je pa čisto sam kriv! Sam si je izbral svoj način življenja in je vedel v kaj se spušča. Če pa ga vseeno to tako zelo moti, mu pa predlagam naj prestopi med vahabite ali karkoli že so in bo ves srečen in zadovoljen, ker so ženske popolnoma zakrite in ne pokažejo niti kančka kože (tudi čez oči imajo čipko). Sicer pa kot vesten bogoslužnež ve, kaj mu sledi, če se "nehote" naslaja s takšnimi pogledi - spovednica vabi
Tele farji bi se res že v vsako stvar radi vtikali. Najprej naj pomedejo pred svojim pragom, potem bojo pa gasilsko srenjo učil spodobnosti![]()
Če se kdo počuti z mojim vpisom prizadetega, užaljenega ali kaj podobnega - zmoli tri zdrave Marije in dva Očenaš, pa vsaj 100€ v pušco in se bo takojboljše počutil (oba, prizadeti in župnik)
Pa še to, kdor si je pogledal tale plakat, naj si prebere 2.točko. Ta je pa mene zmotila, banda pedofilska
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 15 gostov