A bo tudi na tem kongresu računalniški - forumovski - kotiček, kakor je bilo to na Bledu narejeno?

Moderator: Drago
Primoz je napisal:A bo tudi na tem kongresu računalniški - forumovski - kotiček, kakor je bilo to na Bledu narejeno?
Drago je napisal:Primoz je napisal:A bo tudi na tem kongresu računalniški - forumovski - kotiček, kakor je bilo to na Bledu narejeno?
Ja, v to bodi prepričan, ker bomo uvedli sporedno glasovanje po internetu in tako omogočili PGD-jem, ki so dejanski člani GZS, da oddajo svoj (volilni) glas![]()
![]()
lp DC
Drago je napisal:Skavt je napisal:Jaz bi to izvedel tako, da bi glasovanje potekalo preko Vulkana. Izdelati bi bilo potrebno manjše dodatke k obstoječem programu, imenovati volilno komisijo in določiti čas glasovanja.
No, to je realna in vsekakor izvedljiva možnost...ker pa se GZS, ko ji tako ustreza, drži (nekih) tradicij, bi jaz predlagal - kroglice...za PGD-je (npr.) rdeče in za GZ-je - modre. Vsak delegat iz GZ-ja bi prejel eno modro in toliko rdečih kroglic kot je PGD-jev v GZ, ki jo zastopa. Metali pa bi jih v škatle, na katerih bi bil naveden posamezen kandidat. Eto, prešteti bi vedel tudi kakšen kmetijski "strokovnjak", če bi bilo potrebno, a ne?!
Primoz je napisal:@Drago: sem že zgoraj napisal; kdo pa garantira da ne bi delegat vrgel redeče kroglice vse na en kup kljub (morebitni) drugačni volji PGDjev, katere bi zastopal?Pa smo zopet tam...
Drago je napisal:Primoz je napisal:@Drago: sem že zgoraj napisal; kdo pa garantira da ne bi delegat vrgel redeče kroglice vse na en kup kljub (morebitni) drugačni volji PGDjev, katere bi zastopal?Pa smo zopet tam...
Daj ej Primož, eno je "garancija", ki je pač "rizik" delegatskega tajnega glasovanja - popolnoma nekaj drugega pa je ODVZEM (uzurpacija...itd.) glasovalne pravice članu. Menda razumeš razliko.![]()
lp DC
SAKI je napisal:Saj lahko, da bo na koncu vse prav, vendar sistem ni pravi in pika!!!
Peter je napisal:Na kongresu res ni bilo forumovskega kotička za kar je na Bledu poskrbel organizator. Vseeno pa je bilo po moje za vse ostalo v redu poskrbljeno. Lačni nismo bili, žejni tudi ne, spali nismo pod milim nebom, dobili smo priložnostna darila, dnevnice, torbe z gradivom, poskrbljeno je bilo tudi za rekreacijo, še posebej prvi dan.![]()
Čez Vijolice jih ni.
Peter je napisal: ... poskrbljeno je bilo tudi za rekreacijo, še posebej prvi dan.![]()
Nazaj na Volitve in kongres 2008
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 0 gostov