Pozdravljeni!
Kar je naredil ta voznik je res skrajni absurd!! V PGD Ptuj hodim že 8 let. Vse od kar sem bil pionir, pa do zdaj ko sem mladinec (pa še verjetno kaki 2-leti bom), pomnim da smo samo enkrat prižgali luči in sireno po tekmovanju. Pa ne da bi nas mentor kaznoval, saj smo in dosegamo kar dobre rezultate. Imeli smo odličnega mentorja, ampak, otroke ali mladostnike lahko za gasilstvo motiviraš tudi z drugimi stvarmi. Ne obtožujem drugih mentorjev ali voznikov, da so ne vestni in da ne spoštujejo pravil, vendar vidiš tudi talente, ki se kar lep čas peljejo z lučmi in sireno pa ne grejo na intervencijo. Vsekakor pa to ni osamljen primer. In verjemte v 8.letih, pa čeprav sem se še smrkavec, sem to videl že 2x. Nevem sicer kaj je bil njihov namen, samo mene to zagotovo nebi prepričalo, da bi obiskoval en pgd, samo zato ker se s tekme peljemo z "lučkami". Pa dam na naše gasilsko društvo kar nekaj (mi kar nekaj pomeni), vendar ta "magnet" je nekje drugje v celem paketu, ki ti ga društvo ponuja in vsebuje vse od gasilskih tematik do zabave. Pravila pa vseeno NISO zato da jih kršimo in pri nas smo jih redko (zato sem ponosen na mentorja ki se ni dal pretentati tudi nekaterim našim fintam

). TO pa je tudi vzrok, da vsaki petek grem vesel na vaje in na koncu komaj čakam naslednje.
P.S Malo sem se razpisal, pa kaj se se malo lahko

.