BAČO je napisal:Upam, da je letos bilo organizirano sprotno obveščanje rezultatov in da je bil postavljen semafor s trenutnimi rezultati, kar po mojem mnenju tej prireditvi "fali".
LP BAČO
LP
Na katerem gasilskem tekmovanju pa je sprotno obveščanje tekmovalcev o rezultatih posebno še, če je več kategorij????????????
Tekmovanje je za nami bil sem skoraj cel mesec na Dravi, ko so potekale priprave za tekmovanje. Večkrat smo kosili nabrežje in urejali okolico in to tako, da smo vedno morali čakati, da je Drava padla, da smo se z kosilnicami prebili do normalnega nivoja.
Potem se je začelo s postavljanjem proge in tudi tam smo imeli zelo velike težave. Voda nam je odnašala boje. Padanje in dvigovanje pretoka pa je posledica remonta HE Zlatoličje na katerega pa ne more vplivat ne gasilci ne DEM ampak poraba el.energije in dela na elektrarni. Želeli pa smo progo postaviti tako da bi funkcionirala ob 250m3 pretoka in ob 20 m3 pretoka - pa še uspelo nam je! Vsaj približno so imeli vsi tekmovalci enake pogoje!
Čestital bi vsem ekipam, ki so se pomerile na Dravi.
Letos so spet tekmovale po dolgem času ekipe iz poklicnih enot sodelovali sta JZZPR - MB in GB-Ljubljana.
Ko sem se pogovarjal z gasilci iz brigade so potrdili da je zelo zanimivo tekmovanje in da se bodo še vrnili.
Tudi PGD Bizovik je bil letos prvič res da v svoji kategoriji ampak mislim da so tudi bili kar zadovoljni.
GBL in PGD Bizovik pa naprošamo naj si pridejo po pokale.
Po tekmovanju je bila slovestnost ob prevzemu novega vozila in podelitev pokalov za najboljše ekipe potem pa velika vrtna veselica ki je jaz nebom kaj komentiral