Naš slogan je : spreminjajmo na bolje in v tem duhu so bile tudi moje pripombe. Resnici na ljubo se moram oglasit, ker stvari letijo očitno name, kljub Bačotovi pripombi.
Dvorjančani , verjemite mi , da vam želim samo dobro in nisem nikakšen brezvezni kritizer, kot ste me že ob prihodu na tekmovanje označili.
Letos se je Pero trudil , vsaj po mojem prihodu , prej ne vem, in nekaj nastopov lepo pokomentiral in naj vam povem , da so gledalci to sprejeli z odobravanjem.
Po zvočniku se je slišalo: " Pri metu obroča je ekipa Pekre 2 "
Ob meni sta na travi brezvoljno sedela fant in dekle : "To morava videt" in par je stekel proti bregu, da bi spodbujal Pekersko ekipo !
Najbolj pogosto vprašanje med tekmovalci pa je bilo vsekakor: " Kakšen čas smo imeli ?"
" na katerem mestu smo ?" itd.....
Pero, ne potrebujete jumbo ekranov, ampak samo malo dobre volje.
Prilagam moj predlog. Gasilke na sliki pa vam ne damo, ker jih imate sami
A se vam zdijo to "neke čudne zahteve," kot si napisal ?
Glede samega tekmovanja pa imam že itak svojo mišljenje in ga ne želim nikomur vsiljevat , saj nisem pristojen.
Da gredo gasilci ob 9.00 od doma in zdržijo pri 35 stopinj celzija do 17:45 ,ko nastopijo v tekmi čolnov , pa je nadčloveški napor. Verjemite.
Rešitev: En dan , ali dopoldan predtekmovanje in popoldan le finalni nastop najboljših pet ekip v vsaki konkurenci ali nekaj podobnega.
Sedaj pa navalite name, sem navajen.